Stichting BarberBooking

Samen als kappersbranche staan we sterk met Stichting BarberBooking

IMG_4397

Samen als kappersbranche staan we sterk! En samen zorgen we voor een gezonde branche. BarberBooking is dan ook echt een initiatief vanuit de kappersbranche. In de vorm van de Stichting BarberBooking besluiten alle aangesloten BarberBooking-kappers hoe de afsprakenboeken van alle aangesloten kappers nog voller te krijgen.

 

Doe jij ook mee?Samen staan we sterk
De Stichting BarberBooking is verantwoordelijk voor de reclame van BarberBooking, om zo de afsprakenboeken van alle aangesloten kappers extra vol te krijgen. Dat betekent een mooie reclamespot op Radio538, investeren in Google of misschien wel een advertentie in de Telegraaf. Want samen als branche staan we sterk.

 

 

Hoe we gezamenlijk reclame gaan maken?
Met de Stichting BarberBooking. De Stichting is verantwoordelijk voor alle reclameuitingen die vanuit de naam BarberBooking gedaan worden. Sta je met je salon op BarberBooking? Dan ben je lid van de BarberBooking Stichting en zullen we je ook vragen welke reclameuitingen we het beste kunnen doen. Natuurlijk heeft de Stichting geld nodig om deze marketing te bedrijven. Daarom is het zo dat als een NIEUWE klant op www.BarberBooking.com een online afspraak maakt, je 15% van de GEBOEKTE omzet betaalt. Hiervan gaat 50% naar Stichting BarberBooking.

 

Kappersbestuur Stichting BarberBookingHet kappersbestuur
Net als iedere stichting zal ook deze stichting een bestuur hebben, bestaande uit een aantal Davincianen en uit 4 kappers. Het bestuur komt een aantal keren per jaar bij elkaar om te controleren of de stichting nog wel goed zijn werkt doet.

 

 

 

Wanneer betaal je wat?

 • Wanneer betaal je 15% en draag je bij aan de Stichting?
  – Afspraak nieuwe klant via www.BarberBooking.com
  – Afspraak nieuwe klant via BarberBooking Android APP
 • Wanneer betaal je geen 15%?
  – Afspraak via je eigen Facebook
  – Afspraak via je eigen website
  – Afspraak via je eigen APP
  – Afspraak via de telefoon
  – Afspraak bestaande klant via www.BarberBooking.com
  – Afspraak bestaande klant via BarberBooking Android APP

 

Het is dus eigenlijk een omgekeerde advertentie! In plaats van dat je € 200,- aan een advertentie uitgeeft en geen idee hebt wat er uitkomt betaal je nu niets totdat je echt een NIEUWE klant in je stoel hebt zitten. Leuk toch?

Stond je voor 1 oktober 2015 al op BarberBooking met je salon? Dan betaal je tot 1 april 2015 geen bijdrage aan de Stichting. Dan heb je de tijd om te zien wat de Stichting voor je kan doen. En wil je het niet? Geen probleem. Dan wordt je salon niet meer op BarberBooking getoond maar kun je het online afspreken via je eigen website, Facebook etc gewoon blijven gebruiken.

 

 

Kunnen wij je helpen?Mogen wij je helpen?
Wil je meedoen met de Stichting BarberBooking of heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag.